Werkwijze

 

Het oriënterend gesprek: Dit is een eerste (en uiteraard geheel vrijblijvend) gesprek bij u thuis. Tijdens dit gesprek bespreken we uw wensen en vertel ik wat ik voor u kan betekenen. Indien we tot een samenwerking komen bundel ik uw wensen op papier. U moet hierbij denken aan het soort creatie wat we gaan maken, bijvoorbeeld aan kleuren, vormen en bloemsoorten. Kortom, alle informatie die we nodig hebben om het afscheidsbloemwerk naar uw wens te realiseren wordt genoteerd.

De werkdag: Indien u ervoor kiest om uw creatie door mij te laten maken komt er geen vervolgafspraak. Ik realiseer dan uw opdracht in mijn atelier, en lever ik het af op het afgesproken adres. Het spreekt voor zich dat u natuurlijk van harte welkom bent in mijn atelier of tijdens de bezorging, om in alle rust het gemaakte bloemwerk te bekijken.

Indien u ervoor kiest om mij te assisteren bij uw creatie (waardoor het geheel nog meer persoonlijkheid uit zal gaan stralen) plannen we een datum om samen aan het werk te gaan. We realiseren uw opdracht samen in alle rust in mijn atelier, op de manier zoals u het graag wilt. Tijdens de realisatie van uw opdracht is er steeds ruimte voor overleg. Uiteraard is er ook ruimte voor emoties, dat is iets wat tijdens de samenwerking vrijkomt , en dus ook zeker niet vreemd is voor mij. 

Andere gelegenheden voor bloemwerk, het zogeheten herinneringsbloemwerk:  U zult zich hier misschien nog niet mee bezig houden, maar wist u dat er vele momenten zijn om herinneringsbloemwerk te maken? Zo zijn er mensen een creatie plaatsen op de dag dat de steen op het graf geplaatst wordt, of op speciale dagen voor u en de overleden persoon. Hierbij kunt u denken aan verjaardagen, trouwdagen, feestdagen of data van andere bijzondere gebeurtenissen. Ook voor deze creaties kunt u bij mij terecht. Ik heb zeer veel originele en bijzondere, lang houdbare ideeën, en uiteraard zijn eigen ideeën hier zeker ook weer welkom. Neemt u geheel vrijblijvend contact met me op om te praten over de mogelijkheden.