De kosten

U zult misschien al wel begrepen hebben dat ik niet “standaard” werk, en dat heeft wat de kosten betreft zo zijn voordelen. Omdat ik voor elke opdracht apart bloemen inkoop kan ik de kosten van de bloemen laag houden. Dit heeft als resultaat dat de bloemen voor een vrij scherpe prijs verwerkt kunnen worden.

De Kracht van Bloemen werkt met all-in prijzen, voor alle creaties die bij ons gerealiseerd worden geldt dat de prijs bij het eerste gesprek duidelijk is. Mogelijke bijkomende kosten zijn de reiskosten, bij een reisafstand van meer dan 10 kilometer (retour) wordt 0,19 eurocent per kilometer berekend. Voor het kennismakingsgesprek worden geen reiskosten berekend.

De prijzen van het afscheids- en herinneringsbloemwerk zijn geheel afhankelijk van de gekozen materialen, en dat maakt het enigszins wat moeilijk om iets over de prijzen aan te geven. Toch wil ik u een kleine indicatie geven, u heeft bij De Kracht van Bloemen afscheidsbloemwerk vanaf 35 euro. De prijzen van de linten zijn afhankelijk van de breedte van het lint. Deze prijzen beginnen bij 12 euro.

De Kracht van Bloemen biedt ook bloemwerkabonnementen aan. Op de nieuwspagina vindt u hier meer informatie over. U kunt een keuze maken uit een abonnement waarbij er maandelijks een creatie geplaatst zal worden, of een abonnement waarbij u zelf aangeeft hoe vaak u het graf voorzien wilt hebben van iets moois. De kosten van een maandelijks abonnement beginnen bij €300,- per jaar. De kosten voor het vrije abonnement zijn  geheel afhankelijk van uw wensen, hiervoor maakt De Kracht van Bloemen graag een passende offerte voor u. Een maandelijks abonnement loopt 1 jaar, bij een vrij abonnement heeft u de keuze uit 1 jaar, 2 jaar of zelfs 5 jaar. Informeert u eens gerust geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.